joi, 19 mai 2011

Secrete importante despre parfumul tau

Cum poti face un parfum sa dureze  mai mult !!

Aţi simţit vreodată că parfumul tău , parfumul pe care il porti nu durează destul de mult. Mulţi dintre noi stiu ca purtarea parfumului este simplu sa  pulverizezi pe încheietura mâinii sau a gatului sau chiar pe  hainele tale. Care funcţionează, dar încercaţi unele din aceste câteva trucuri şi sfaturi pentru a spori puterea parfumul tău de durată .

1.Trebui să porti parfumul tau preferat după ce ai facut  o baie răcoritoare. In acest moment pielea ta este mai curata si proaspata, prin urmare se poate absorbi parfumul prin porii deschisi .

2. În cazul în care parfumul tau preferat vine într-un spray, ar trebui să dai pe domenii de impulsuri de la un picior departe pentru a obţine chiar şi de distribuţie. Un alt truc este de a spray-ia în aer de mai multe ori pentru a forma un nor de parfum şi  "umbla" prin el .

3. Căldură mare incepe, ar trebui să te parfum de jos în sus. Acest lucru va permite parfumul să dureze mai mult şi sa persiste pana a doua zi.

4.ATENTIE! lasă parfumul să se usuce primul. Mulţi oameni pun peste parfum  imediat imbracamintea  lor, se freacă haina de  parfum si  astfel previne ca parfum sa fie absorbit de piele.

5. Folosiţi produse de corp parfumate preferabil ca parfumul tău sau mai bine  produse de aceeaşi marcă. Începeţi cu un gel de duş şi  apoi parfumul cu lotiune de corp sau after shave si termina prin blocarea totul cu parfumul preferat. Nu amestecaţi toate aceste produse (sampon, after-shave, balsam, deodorant, etc.), care au  mirosuri foarte diferite.

6..Fi  conştient de vreme. În zilele calde, arome tind să dureze mai mult în timp ce vremea rece le va face superficiale şi pierde mirosul  mai repede. Deci, variatia de temperatura  cantitatea de parfum va poarta cu fiecare sezon.

7..Un  lucru important , nu frecati incheieturile împreună atunci când se aplică parfum în acest domeniu. Făcând că, mirosul se schimba un pic.

 Va prezint 24 de parfumurii care nu trebuie sa lipseasca din colectia ta .

Aceste parfumuri pot fii achizitionate de la noi la cele mai mici preturi .


Vindem parfumuri originale sau testere pentru barbati si femei  de la Hugo Boss, Bvlgari, Gucci, Lacoste, Versace, Paco Rabanne, Calvin Klein, Armani, Dior, Chanel, si multe alte  branduri renumite la PRETURI AVANTAJOASE DE IMPORTATOR 
Cantitati intre 30 ml si 125 ml, preturile difera in functie de cantitate si marca, parfumurile sunt aduse direct din marile depozite EN GROS din Austria, Germania si Olanda. 
Trimit oriunde in tara prin posta romana  sau orice alta firma de curierat .
Parfumurile au intre 30% si 50% pretul mai mic decat in marile magazine.
Comandaparfum si afli toate informatile.
Intrebati despre produsul care il doriti si pretul lui .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu