sâmbătă, 21 mai 2011

Parfumul 1 Million a fost creat acum un an de trei celebri parfumieri

Parfumul 1 Million a fost creat acum un an de trei celebri parfumieri Christophe Raynaud, Olivier Pescheux si Michel Girard si include note precum grapefruit, menta, portocale rosii, trandafir, scortisoara, ceva mirodenii pentru a picanta usor esenta, lemn alb, ambra, patchouli si cateva note inca nedezvaluite. Paco Rabanne “1 Million” este un parfum dedicat barbatilor ce “stralucesc“! Un amestec de prospetime si senzualitate ce simbolizeaza un nou mod de perceptie a stilului.


Designerul spaniol de parfumuri Paco Rabanne marcheaza 1 an de la lansarea parfumului masculin 1 Million printr-o editie aniversara in flacon din… aur de 18 carate!!!
Sticla de colectie este fabricata manual de Paco Rabanne insusi, stantata cu un numar de serie unic si necesita nu mai putin de 64 de ore de munca. O ultramoderna reinterpretare a unui lingou de aur realizata din 210 grame de metal pretios, incrustata cu un diamand de 0,3 carate si ambalata intr-un cufar de piele Alcantara luminat in interior

Paco Rabanne spunea ca toate civilizatiile lumii au fost mereu captivate de frumusetea, misterul si stralucirea aurului, de aceea a sticla in care se afla sticla in care se afla parfumul este aurie.
Parufmul in sine este o combinatie inedita intre prospetime si senzualitate. Note: Grapefruit, menta, portocale rosii, trandafir, scortisoara, ceva mirodenii pentru a picanta usor esenta, lemn alb, ambra, patchouli.


                 Paco Rabanne “1 Million” 
                          Pret : 52 euro , 100 ml



Vindem parfumuri originale sau testere pentru barbati si femei  de la Hugo Boss, Bvlgari, Gucci, Lacoste, Versace, Paco Rabanne, Calvin Klein, Armani, Dior, Chanel, si multe alte  branduri renumite la PRETURI AVANTAJOASE DE IMPORTATOR 
Cantitati intre 30 ml si 125 ml, preturile difera in functie de cantitate si marca, parfumurile sunt aduse direct din marile depozite EN GROS din Austria, Germania si Olanda. 
Trimit oriunde in tara prin posta romana  sau orice alta firma de curierat .
Parfumurile au intre 30% si 50% pretul mai mic decat in marile magazine.
Comandaparfum si afli toate informatile.
Intrebati despre produsul care il doriti si pretul lui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu