joi, 19 mai 2011

Dior Fahrenheit un parfum de barbati care cucereste o femeie din prima secunda

Christian Dior Fahrenheit lansat în anul 1988, Fahrenheit este un revigorant, aroma lemnoasa, muşchi, făcând Fahrenheit perfect pentru utilizare casual si formal.

Designer: Christian Dior

Parfum de viaţă: 6-10 ore

Recomandari de utilizare: Ziua, seara, noaptea

Grupa de vârstă: 25-60





Parfum Note: Acest parfum masculin contine bergamota, lavanda lamaie, si este accentuat cu violete, cedru si piele


 

Despre acest brand: Christian Dior s-a nascut in Normandia, Franta in 1905 si dirijat de dragostea lui pentru arta, prin a deschis o galerie de arta. In 1938, el a intrat in lumea modei, ca designer pentru Robert Piquet.

Dupa ce a slujit in al doilea razboi mondial, Dior a revenit la Paris si a avut o colaborare foarte de succes cu Pierre Balmain la Lucien Lelong.

Cu ajutorul lui Marcel Boussac, Dior a fost in masura sa deschida propria casa de moda in 1946.

Datorita creatiilor sale opulente de succes din era post-razboi, marca sa s-a extins rapid in blanuri, parfumuri si accesorii. In 1957, Dior a murit brusc si Yves Saint Laurent a devenit designer sef.


       
   
 Parfum pentru barbaţii care şi-au descoperit armonia interioară.Plin de paradoxuri, fragil şi puternic, Christian Dior Fahrenheit vorbeşte de peste 20 de ani despre masculinitatea absolută prin acorduri chypre combinate cu note florale.


O nota contemporana la imbinarea a doua extreme. Tente elegante in perfecta armonie cu tendinte indraznete adaptate pentru un barbat viril si puternic, avand ca rezultat caractersiticile unei arome discrete dar imposibil de neremarcat.

Vindem parfumuri originale sau testere pentru barbati si femei  de la Hugo Boss, Bvlgari, Gucci, Lacoste, Versace, Paco Rabanne, Calvin Klein, Armani, Dior, Chanel, si multe alte  branduri renumite la PRETURI AVANTAJOASE DE IMPORTATOR 
Cantitati intre 30 ml si 125 ml, preturile difera in functie de cantitate si marca, parfumurile sunt aduse direct din marile depozite EN GROS din Austria, Germania si Olanda. 
Trimit oriunde in tara prin posta romana  sau orice alta firma de curierat .
Parfumurile au intre 30% si 50% pretul mai mic decat in marile magazine.
Comandaparfum si afli toate informatile.
Intrebati despre produsul care il doriti si pretul lui

Un comentariu:

  1. Este parfumul care ma face sa ma simt bine in orice situatie, este parfumul care simt ca ma caracterizeaza si care mi se potriveste indiferent de zi, noapte sau anotimp... Am incercat multe parfumuri dar am ales sa raman la acesta. Nu ma voi plictisi niciodata de el si daca ar fi posibil as dori sa nu se termine niciodata...

    RăspundețiȘtergere