sâmbătă, 2 iulie 2011

Vrei sa fi sufletul petrecerii in week-end? In cazul acesta trebuie sa asortezi un parfum super-sexy care va face valuri.

Vrei sa fi sufletul petrecerii in week-end? In cazul acesta trebuie sa asortezi un parfum super-sexy care va face valuri.
Sau poate vrei sa lasi o impresie buna de-a lungul zilelor de munca(tot mai lungi). Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cumperi un parfum, o esenta fina, care te inspira si care te face sa te simti excelent chiar si atunci cand seful te bate la cap fara motiv. Iata cateva sugestii cu preturi scandalos de mici!

Parfumuri potrivite pentru petreceri:

Moschino I Love Love EDT 100 ml – PRET PROMOTIONAL 119 RON

Cacharel Amor Amor EDT 100 ml – PRET PROMOTIONAL 179 RON

Escada Escada EDP 75 ml  - PRET PROMOTIONAL 129 RON
- sugestii pentru barbati:
Joop! Homme EDT 125 ml - PRET PROMOTIONAL 119 RON


Parfumuri potrivite pentru serviciu:

Versace Versense EDT 100 ml - PRET PROMOTIONAL 159 RON
Davidoff Cool Water Woman EDT 100 ml - PRET PROMOTIONAL 124 RON
- sugestii pentru barbati:
Versace Versace Man EDT 100 ml  - PRET PROMOTIONAL 134 RON
Versace Dreamer EDT M 100 ml - PRET PROMOTIONAL 114 RON

duminică, 12 iunie 2011

Amor Amor Perfume

  • Un parfum strălucitor, catifelat cu esențe floral fructate
  • Pasional, impulsiv și senzual
  • Note de Mandarine, Coacăze Negre, Melati Înflorit, Lăcrămioară
  • Amestecate cu Mosc Alb, Ambră Cenușie
  • Perfect pentru zi și ocazii speciale

Amor Amor este un parfum de fructe si floral, care a fost creat de Cacharel. Parfum de Cacharel este dulce si parfumat, cu tonuri  minunate de grapefruit roz picant şi portocale roşii suculente. Notele inflorite din Amor Amor sunt incredibil de excepţionale featuring rare şi exotice Malati de flori din Indonezia. Flower Malati este un Jasmine parfumat indonezian, care este extrem de august pentru frumusetea sale excepţionale şi aroma uimitoare. Parfum, de asemenea, conţine un ritm vioi-a mosc-vale-, năvalnic şi bogat alb, vanilie aromat şi care îndeplinesc şi un dram surprinzător de ambra. Parfumul de la Cacharel este creditat olfactiv de genii Laurent Bruyere şi Ropion Dominique. Parfum-a facut debutul in 2003.




Aroma de Amor Amor este placut lumina şi fructe. Acesta nu este ascutit sau puternic în nici un fel. Parfumul este proaspat si curat miros şi evocă sentimente de mulţumire şi Felicity. Este dulce şi suculent de fructe şi fără să fie prea lipicios. Amor Amor este un parfum perfect pentru a fi  purta ori de câte ori doriţi să vă simţiţi fericita şi plina de viaţă. Este în stare proaspătă, vibrantă şi atrăgătoare. Acesta va lăsa o impresie proaspăt şi distractiva, oriunde te duci. Parfum Amor Amor de Cacharel este o lumină  de fructe şi aroma delicioasa, care este cu siguranta pe placul vostru .



Amor Amor  100 ml
 Pret 48 euro

sâmbătă, 11 iunie 2011

212 Perfume




În general, linia 212 parfum a fost conceput pentru cei este intre 20 si 30 de ani. Cu toate acestea, că nu ar trebui să limiteze cele care sunt mai în vârstă şi doresc să îmbrăţişeze lor părţi senzuale, flirtând. Dacă vă place 212, dar vrei ceva un pic mai mult subevaluate, sugerăm linia Carolina Herrera semnătura de linie scents.The parfum 212 a fost creat de designer de moda Carolina Herrera. Linia are doua linii principale: 212 pentru barbati si pentru femei, şi 212 Sexy pentru bărbaţi şi pentru femei.



212 Femei:
Multe dintre parfumuri Carolina Herrera au un miros de lumină, floral şi 212 femei, nu este o excepţie. Ce-mi place la acest parfum este indiciu de senzualitate. Notele de mijloc şi de top sunt florale, folosind crin, floare de portocal, gardenie si iris. Notele de jos constă din lemn de santal si mosc alb. Acest parfum este perfect pentru femeile lor, la modă în anii '20-30 de ani (şi cele care sunt mai în vârstă, dar ca să fie flirtând).






212 Men:
Acest miros este elegant si senzual, partenerul perfect la 212 pentru femei. Notele de top sunt un pic florale; face Maine cred că de primăvara şi iarbă verde (pe care o iubesc!). Notele de jos Woodsy de AR gaiac şi lemn de santal cel mai aromat. Am dori, de asemenea aluzie de condiment în frunzele ghimbir şi condimente. Aceasta este o mare primavara si vara mirosul zi.

212 femei sexy:
Dacă vă place NYC viata de noapte, te va iubi 212 Sexy. Parfumul a fost Elysian de scena senzuala si seducatoare viaţa de noapte din Big Apple şi este perfect pentru tinerii profesionişti cosmopolit. Arome de lemn în acest AR, de asemenea, dar cu o portocala, twist orientale. Ca majoritatea Carolina Herrera parfumuri, acest parfum 212 are, de asemenea, notele de flori de sus şi de notele de jos AR o vanilie bogat, afrodisiac. Imi place sa folosesc 212 Sexy seara peste 212-am purtat în timpul zilei.

212 Men Sexy:
Ca 212 Sexy pentru femei, parfum 212 Men Sexy are puternice note de lemn de jos şi condiment a orienta prea. Eu personal ca 212 Men Sexy la maximum a tuturor oamenilor Carolina Herrera de parfumuri. Cel mai puternic miros vine de la piper, lemn de santal, mandarine (pe care am lesin peste) si mosc. Acest miros este un pic mai puternic, care este mare pentru seara, dar dacă preferi ceva mai usor merge pentru spălarea corpului cu acelaşi nume.

Pret intre  40 si 52 euro la toata gama 212 , 100 ml

luni, 6 iunie 2011

Armani Mania a fost creat petru barbatul ce cauta discretul, eleganta si clasicul.

Armani Mania a fost creat petru barbatul ce cauta discretul, eleganta si clasicul. Aroma fresh are la epicentru notele senzuale de chihlimbar si cedru la care se adauga note dulci de mandarina si safron.





Armani Mania este un parfum in care un trio minunat de nuante proaspete, lemnoase si cele de chihlimbar creeaza un parfum extrem de masculin.
Notele de varf sunt compuse din cele de mandarine zemoase si sofran. Simplu, elegant, modern.
Prospetimea este nuanta de baza in toate parfumurile Giorgio Armani.
Inima parfumului este creeata din nuante de lemn pretios ca santalul si vetiverul.
Lemnul este un simbol al puterii si al delicatetii in acelasi timp. Baza parfumului consta in note de chihlimbar si mosc .




Acesta a fost creat pentru un om care este în căutare de aventura,  discret, elegant, clasic, impresii de parfum , prospeţimea clasică.  
Mania este construit în jurul unui acord senzual de chihlimbar-woody care aduce în minte sentimente calde .
Compozitia parfumului Armani Mania,
mandarina, piper roz, coacaze magnolie,
bujor, crin, iris santal, cedru, vanilie, mosc



Este un parfum care imbina eleganta nemuritoare cu stilul modern.
Pentru un barbat care apreciaza luxul.
Olfactiv sunt fresh la inceput, mai apoi condimentat de sofran si indulcit...

Armani Mania Pret 44 euro 100 ml


Vindem parfumuri originale sau testere pentru barbati si femei  de la Hugo Boss, Bvlgari, Gucci, Lacoste, Versace, Paco Rabanne, Calvin Klein, Armani, Dior, Chanel, si multe alte  branduri renumite la PRETURI AVANTAJOASE DE IMPORTATOR 
Cantitati intre 30 ml si 125 ml, preturile difera in functie de cantitate si marca, parfumurile sunt aduse direct din marile depozite EN GROS din Austria, Germania si Olanda. 
Trimit oriunde in tara prin posta romana  sau orice alta firma de curierat .
Parfumurile au intre 30% si 50% pretul mai mic decat in marile magazine.
Comandaparfum si afli toate informatile.
Intrebati despre produsul care il doriti si pretul lui

duminică, 5 iunie 2011

Dune Christian Dior , a fost creat în 1991 şi a primit critici pozitive



Christian Dior este o clasă de parfumier nr 1in  lume care a creat unele dintre cele mai bune arome de neuitat din toate timpurile. Parfumurile dau un sentiment de intrigi, rafinament si senzualitate.

Christian Dior parfum Dune a fost creat în 1991 şi a primit critici pozitive. Parfumul a avut un succes extrem şi a făcut apel la femeile din toate categoriile sociale. Parfum are o aroma proaspata distinct miros floral care se amestecă dulceaţa ocean. Christian Dior parfum Dune a avut o mare vânzare şi rămâne  si în continuare , datorită recursului atemporal pe care le posedă.





Dune incepe cu o amintire proaspăt şi curata, o notă apoase de ocean. aroma care stau la baza a parfumului este un smochin dulce, care este foarte neobişnuit şi ispititor aroma care oferă o aură de mister şi intrigi. Parfum Christian Dior este clasificat ca un parfum floral ascuţit. Acesta conţine un boutique delicios de Wallflowers şi chihlimbar bogat de culoare închisă. Există, de asemenea, un indiciu de rozariu şi are o caldura delicioasa.


Parfum Dune conţine, de asemenea, arome de bujori dulci  care vă vor aminti de bucuria şi fericirea de a te plimba de-a lungul unei plaje cu nisip alb curat, vremea este senină şi ispititoare şi vă va aduce un sentiment de liniste si relaxare. Alte arome care sunt găsite în parfum sunt bergamota, mandarin, wallflower, mătură, crin, trandafir, lichen, lemn de santal, mosc, şi vanilie.


Christian Dior este perfect pentru uzura de zi cu zi şi vine în 30 ml, 50 ml, şi 100 de sticle ml. parfum delicat a acestui parfum vă va purta departe într-un loc unde briza mării şi soarele straluceste seninătate.

Dune   Christian Dior   Pret 62 euro  100 ml edt.

Vindem parfumuri originale sau testere pentru barbati si femei  de la Hugo Boss, Bvlgari, Gucci, Lacoste, Versace, Paco Rabanne, Calvin Klein, Armani, Dior, Chanel, si multe alte  branduri renumite la PRETURI AVANTAJOASE DE IMPORTATOR 
Cantitati intre 30 ml si 125 ml, preturile difera in functie de cantitate si marca, parfumurile sunt aduse direct din marile depozite EN GROS din Austria, Germania si Olanda. 
Trimit oriunde in tara prin posta romana  sau orice alta firma de curierat .
Parfumurile au intre 30% si 50% pretul mai mic decat in marile magazine.
Comandaparfum si afli toate informatile.
Intrebati despre produsul care il doriti si pretul lui

joi, 26 mai 2011

Cu ce parfum va dati la nunta ? Un articol foarte important pentru viitoarele mirese.

In prima faza voi posta foarte multe comentarii despre aceasta intrebare destul de importanta pentru un eveniment special din viata .

gabi1

Voi cu ce parfum va dati la nunta? Unul mai dulce sau mai finut?
Mie imi place mult Atraction de la Lancome si ma gandeam ca nu ma potmarita fara el. Voi?

ELENA

Eu cred ca o sa folosesc ISABELA ROSSELINI.Il folosesc de ceva vreme si nu cred ca la nunta nu voi renunta la el.E putin cam dulce, dar mie imi place

Viorica

Eu am folosit Poeme de la Lancome si mi-a placut mult. Acum cand ma dau cu el imi aduc aminte de frumoasa mea nunta

SORINA

Eu la nunta m-am dat cu Pleasures de la Estee Lauder, preferatul meu.

Irina

La cununia civila m-am dat cu Alchimie de la Rochas (e dulce, dar totusi usor), iarr la nunta m-am dat cu parfumul meu de suflet : Chanel Allure.

Cristina

J'ADORE de la Dior este parfumul meu, plus ca imi aminteste mult de perioada cand l-am cunoscut pe Alin (mirele) :love:, atunci l-am folosit pentru prima oara si nu ma mai pot desparti de el


Cecilia

Cu Incanto de la Salvatore Ferragamo.Nu stiu daca ati auzit de el nu e asa de cunoscut dar mie imi place de mor si mi se pare ca se potriveste de minune cu ocazia. Sa mirosim bine doamnelor ca o sa ne cam pupe toata lumea

Oana

Miracle de la Lancome este un parfum care din puctul meu de vedere nu prea merge pt o mireasa nu pt ca nu mi-ar placea, din contra, chiar il am dar mi se pare ca nu prea persista mirosul...
Inca nu m-am decis ce parfum voi folosi in acea zi dar mai am timp de gandire... de Hot Couture ce ziceti ? sau Champs Elyses, Guerlin ?

Si comentarile pot continua , concluzia nu prea se stie ce parfum se poate folosi la o nunta , exista un parfum creiat special pentru mirese si acel parfum se numeste ??????

Amarige Mariage by Givenchy

 

Parfumul Amarige Mariage de Givenchy, surprinde un moment de o fericire de neuitat – exprimat printr-un feminin buchet de mireasa cu note orientale chypro. Amarige Mariage reprezinta emotia parfumata a celei mai frumoase zile din viata unei femei: ziua nuntii.

Givenchy a creat parfumul perfect pentru ziua perfecta.
Flaconul este o piesa rafinata, sculptata din sticla fina.
Nota de top: bergamota, portocala amara.
Nota de mijloc : magnolia, iasomie, scortisoara.
Nota de baza: patchouli, lemn de santal, rasina.
Recomandari de utilizare : ocazii speciale.
Givenchy Amarige Mariage este disponibil in 30, 50 and 100 ml.

Vindem parfumuri originale sau testere pentru barbati si femei  de la Hugo Boss, Bvlgari, Gucci, Lacoste, Versace, Paco Rabanne, Calvin Klein, Armani, Dior, Chanel, si multe alte  branduri renumite la PRETURI AVANTAJOASE DE IMPORTATOR 
Cantitati intre 30 ml si 125 ml, preturile difera in functie de cantitate si marca, parfumurile sunt aduse direct din marile depozite EN GROS din Austria, Germania si Olanda. 
Trimit oriunde in tara prin posta romana  sau orice alta firma de curierat .
Parfumurile au intre 30% si 50% pretul mai mic decat in marile magazine.
Comandaparfum si afli toate informatile.
Intrebati despre produsul care il doriti si pretul lui

 

 

 

 

sâmbătă, 21 mai 2011

Parfumul 1 Million a fost creat acum un an de trei celebri parfumieri

Parfumul 1 Million a fost creat acum un an de trei celebri parfumieri Christophe Raynaud, Olivier Pescheux si Michel Girard si include note precum grapefruit, menta, portocale rosii, trandafir, scortisoara, ceva mirodenii pentru a picanta usor esenta, lemn alb, ambra, patchouli si cateva note inca nedezvaluite. Paco Rabanne “1 Million” este un parfum dedicat barbatilor ce “stralucesc“! Un amestec de prospetime si senzualitate ce simbolizeaza un nou mod de perceptie a stilului.


Designerul spaniol de parfumuri Paco Rabanne marcheaza 1 an de la lansarea parfumului masculin 1 Million printr-o editie aniversara in flacon din… aur de 18 carate!!!
Sticla de colectie este fabricata manual de Paco Rabanne insusi, stantata cu un numar de serie unic si necesita nu mai putin de 64 de ore de munca. O ultramoderna reinterpretare a unui lingou de aur realizata din 210 grame de metal pretios, incrustata cu un diamand de 0,3 carate si ambalata intr-un cufar de piele Alcantara luminat in interior

Paco Rabanne spunea ca toate civilizatiile lumii au fost mereu captivate de frumusetea, misterul si stralucirea aurului, de aceea a sticla in care se afla sticla in care se afla parfumul este aurie.
Parufmul in sine este o combinatie inedita intre prospetime si senzualitate. Note: Grapefruit, menta, portocale rosii, trandafir, scortisoara, ceva mirodenii pentru a picanta usor esenta, lemn alb, ambra, patchouli.


                 Paco Rabanne “1 Million” 
                          Pret : 52 euro , 100 ml



Vindem parfumuri originale sau testere pentru barbati si femei  de la Hugo Boss, Bvlgari, Gucci, Lacoste, Versace, Paco Rabanne, Calvin Klein, Armani, Dior, Chanel, si multe alte  branduri renumite la PRETURI AVANTAJOASE DE IMPORTATOR 
Cantitati intre 30 ml si 125 ml, preturile difera in functie de cantitate si marca, parfumurile sunt aduse direct din marile depozite EN GROS din Austria, Germania si Olanda. 
Trimit oriunde in tara prin posta romana  sau orice alta firma de curierat .
Parfumurile au intre 30% si 50% pretul mai mic decat in marile magazine.
Comandaparfum si afli toate informatile.
Intrebati despre produsul care il doriti si pretul lui

Armani Code Pour Femme. Un nou parfum seducator pentru femei.

 Un nou parfum seducator pentru femei, Armani Code Pour Femme este un serbet proaspat, sexy, feminin amestec de portocale roşii zesty, ghimbir, pere şi dedurizată cu indicii de iasomie Sambac, floare de portocal, lavanda si miere, incalzit cu lemn pretios si vanilie


O noua aroma seducatoare, creata de Armani, Code este un amestec proaspat, sexy si feminin.




                  ARMANI CODE .  75ml edp
                          Pret .59 euro
Vindem parfumuri originale sau testere pentru barbati si femei  de la Hugo Boss, Bvlgari, Gucci, Lacoste, Versace, Paco Rabanne, Calvin Klein, Armani, Dior, Chanel, si multe alte  branduri renumite la PRETURI AVANTAJOASE DE IMPORTATOR 
Cantitati intre 30 ml si 125 ml, preturile difera in functie de cantitate si marca, parfumurile sunt aduse direct din marile depozite EN GROS din Austria, Germania si Olanda. 
Trimit oriunde in tara prin posta romana  sau orice alta firma de curierat .
Parfumurile au intre 30% si 50% pretul mai mic decat in marile magazine.
Comandaparfum si afli toate informatile.
Intrebati despre produsul care il doriti si pretul lui .

vineri, 20 mai 2011

J’adore by Dior Purtand acest parfum pe tine vei avea toti barbati la picioarele tale

J'Adore a fost lansat de casa de parfumuri Christian Dior in anul 2000. 






J'Adore este clasificat ca fiind un parfum fresh floral.
Acest parfum feminin poseda un amestec de orhidee, violete, trandafir si mosc.





J'adore
Chic, senzual si sofisticat. J`adore sarbatoreste renasterea feminitatii si pune accent pe intensitatea emotiilor prin prospetimea unui buchet de orhidee, atingerea catifelata a stafidelor din Damasc si aroma halucinanta a lemnului de amarant





Adecvat femeilor independente, senzuale, care stiu sa-si exprime feminitatea.
Este recomandat pentru birou






"J'adore" este apariţia unor noi dimensiuni ale emoţiilor feminine.Într-un acord perfect cu emoţiile tale, J’adore reprezintă momentul în care feminitatea a triumfat

Nota:
Mandarine, Flori de champaca, Iedera, Orhidee, Trandafir, Violeta, Prune, Mosc
Increzator,feminin si senzual



                  Pret 58 euro.
              J'adore 100 ml edp
 


joi, 19 mai 2011

Dior Fahrenheit un parfum de barbati care cucereste o femeie din prima secunda

Christian Dior Fahrenheit lansat în anul 1988, Fahrenheit este un revigorant, aroma lemnoasa, muşchi, făcând Fahrenheit perfect pentru utilizare casual si formal.

Designer: Christian Dior

Parfum de viaţă: 6-10 ore

Recomandari de utilizare: Ziua, seara, noaptea

Grupa de vârstă: 25-60





Parfum Note: Acest parfum masculin contine bergamota, lavanda lamaie, si este accentuat cu violete, cedru si piele


 

Despre acest brand: Christian Dior s-a nascut in Normandia, Franta in 1905 si dirijat de dragostea lui pentru arta, prin a deschis o galerie de arta. In 1938, el a intrat in lumea modei, ca designer pentru Robert Piquet.

Dupa ce a slujit in al doilea razboi mondial, Dior a revenit la Paris si a avut o colaborare foarte de succes cu Pierre Balmain la Lucien Lelong.

Cu ajutorul lui Marcel Boussac, Dior a fost in masura sa deschida propria casa de moda in 1946.

Datorita creatiilor sale opulente de succes din era post-razboi, marca sa s-a extins rapid in blanuri, parfumuri si accesorii. In 1957, Dior a murit brusc si Yves Saint Laurent a devenit designer sef.


       
   
 Parfum pentru barbaţii care şi-au descoperit armonia interioară.Plin de paradoxuri, fragil şi puternic, Christian Dior Fahrenheit vorbeşte de peste 20 de ani despre masculinitatea absolută prin acorduri chypre combinate cu note florale.


O nota contemporana la imbinarea a doua extreme. Tente elegante in perfecta armonie cu tendinte indraznete adaptate pentru un barbat viril si puternic, avand ca rezultat caractersiticile unei arome discrete dar imposibil de neremarcat.

Vindem parfumuri originale sau testere pentru barbati si femei  de la Hugo Boss, Bvlgari, Gucci, Lacoste, Versace, Paco Rabanne, Calvin Klein, Armani, Dior, Chanel, si multe alte  branduri renumite la PRETURI AVANTAJOASE DE IMPORTATOR 
Cantitati intre 30 ml si 125 ml, preturile difera in functie de cantitate si marca, parfumurile sunt aduse direct din marile depozite EN GROS din Austria, Germania si Olanda. 
Trimit oriunde in tara prin posta romana  sau orice alta firma de curierat .
Parfumurile au intre 30% si 50% pretul mai mic decat in marile magazine.
Comandaparfum si afli toate informatile.
Intrebati despre produsul care il doriti si pretul lui