duminică, 5 iunie 2011

Dune Christian Dior , a fost creat în 1991 şi a primit critici pozitive



Christian Dior este o clasă de parfumier nr 1in  lume care a creat unele dintre cele mai bune arome de neuitat din toate timpurile. Parfumurile dau un sentiment de intrigi, rafinament si senzualitate.

Christian Dior parfum Dune a fost creat în 1991 şi a primit critici pozitive. Parfumul a avut un succes extrem şi a făcut apel la femeile din toate categoriile sociale. Parfum are o aroma proaspata distinct miros floral care se amestecă dulceaţa ocean. Christian Dior parfum Dune a avut o mare vânzare şi rămâne  si în continuare , datorită recursului atemporal pe care le posedă.





Dune incepe cu o amintire proaspăt şi curata, o notă apoase de ocean. aroma care stau la baza a parfumului este un smochin dulce, care este foarte neobişnuit şi ispititor aroma care oferă o aură de mister şi intrigi. Parfum Christian Dior este clasificat ca un parfum floral ascuţit. Acesta conţine un boutique delicios de Wallflowers şi chihlimbar bogat de culoare închisă. Există, de asemenea, un indiciu de rozariu şi are o caldura delicioasa.


Parfum Dune conţine, de asemenea, arome de bujori dulci  care vă vor aminti de bucuria şi fericirea de a te plimba de-a lungul unei plaje cu nisip alb curat, vremea este senină şi ispititoare şi vă va aduce un sentiment de liniste si relaxare. Alte arome care sunt găsite în parfum sunt bergamota, mandarin, wallflower, mătură, crin, trandafir, lichen, lemn de santal, mosc, şi vanilie.


Christian Dior este perfect pentru uzura de zi cu zi şi vine în 30 ml, 50 ml, şi 100 de sticle ml. parfum delicat a acestui parfum vă va purta departe într-un loc unde briza mării şi soarele straluceste seninătate.

Dune   Christian Dior   Pret 62 euro  100 ml edt.

Vindem parfumuri originale sau testere pentru barbati si femei  de la Hugo Boss, Bvlgari, Gucci, Lacoste, Versace, Paco Rabanne, Calvin Klein, Armani, Dior, Chanel, si multe alte  branduri renumite la PRETURI AVANTAJOASE DE IMPORTATOR 
Cantitati intre 30 ml si 125 ml, preturile difera in functie de cantitate si marca, parfumurile sunt aduse direct din marile depozite EN GROS din Austria, Germania si Olanda. 
Trimit oriunde in tara prin posta romana  sau orice alta firma de curierat .
Parfumurile au intre 30% si 50% pretul mai mic decat in marile magazine.
Comandaparfum si afli toate informatile.
Intrebati despre produsul care il doriti si pretul lui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu