sâmbătă, 11 iunie 2011

212 Perfume




În general, linia 212 parfum a fost conceput pentru cei este intre 20 si 30 de ani. Cu toate acestea, că nu ar trebui să limiteze cele care sunt mai în vârstă şi doresc să îmbrăţişeze lor părţi senzuale, flirtând. Dacă vă place 212, dar vrei ceva un pic mai mult subevaluate, sugerăm linia Carolina Herrera semnătura de linie scents.The parfum 212 a fost creat de designer de moda Carolina Herrera. Linia are doua linii principale: 212 pentru barbati si pentru femei, şi 212 Sexy pentru bărbaţi şi pentru femei.



212 Femei:
Multe dintre parfumuri Carolina Herrera au un miros de lumină, floral şi 212 femei, nu este o excepţie. Ce-mi place la acest parfum este indiciu de senzualitate. Notele de mijloc şi de top sunt florale, folosind crin, floare de portocal, gardenie si iris. Notele de jos constă din lemn de santal si mosc alb. Acest parfum este perfect pentru femeile lor, la modă în anii '20-30 de ani (şi cele care sunt mai în vârstă, dar ca să fie flirtând).






212 Men:
Acest miros este elegant si senzual, partenerul perfect la 212 pentru femei. Notele de top sunt un pic florale; face Maine cred că de primăvara şi iarbă verde (pe care o iubesc!). Notele de jos Woodsy de AR gaiac şi lemn de santal cel mai aromat. Am dori, de asemenea aluzie de condiment în frunzele ghimbir şi condimente. Aceasta este o mare primavara si vara mirosul zi.

212 femei sexy:
Dacă vă place NYC viata de noapte, te va iubi 212 Sexy. Parfumul a fost Elysian de scena senzuala si seducatoare viaţa de noapte din Big Apple şi este perfect pentru tinerii profesionişti cosmopolit. Arome de lemn în acest AR, de asemenea, dar cu o portocala, twist orientale. Ca majoritatea Carolina Herrera parfumuri, acest parfum 212 are, de asemenea, notele de flori de sus şi de notele de jos AR o vanilie bogat, afrodisiac. Imi place sa folosesc 212 Sexy seara peste 212-am purtat în timpul zilei.

212 Men Sexy:
Ca 212 Sexy pentru femei, parfum 212 Men Sexy are puternice note de lemn de jos şi condiment a orienta prea. Eu personal ca 212 Men Sexy la maximum a tuturor oamenilor Carolina Herrera de parfumuri. Cel mai puternic miros vine de la piper, lemn de santal, mandarine (pe care am lesin peste) si mosc. Acest miros este un pic mai puternic, care este mare pentru seara, dar dacă preferi ceva mai usor merge pentru spălarea corpului cu acelaşi nume.

Pret intre  40 si 52 euro la toata gama 212 , 100 ml

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu